Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Κεικ αλμυρο


Κεικ αλμυρο απο την Μαργαριτα Κ.

Υλικα:
3 φλυτζανια αλευρι ΧΓ,
 1/2 φλιτζανι ελαιολαδο,
1 φλιτζανι γιαουρτι,
2 κουτ. γλυκου μπεικιν ΧΓ,
4 αυγα,
1 1/2 φλιτζανι φετα χοντροτριμμενη,
1 φλιτζανι γραβιερα ή κασερι,
 5 φετες μπεικοκ ΧΓ.


Χτυπηστε τα αυγα και ανακατεψτε τα με ολα τα αλλα υλικα. Τελευταιο βαζετε το αλευρι. Βουτυρωνετε τη φορμα του κεικ και ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για περιπου 50 λεπτα. Μπορειτε επισης να βαλετε αλλα τυρια ή αλλαντικα , αν σας αρεσουν ελιες, ακομα και πιπεριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου