Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Γιαουρτοπιτα


Γιαουρτοπιτα (γλυκο κεικ) απο την Μαργαριτα Κοκ.

  • 200 γρ. μαργαρινη, 
  • 1 1/3 φλυτζ αλευρι ΧΓ,
  •  2 κουταλακια γλυκου μπεικιν ΧΓ, 
  • 3 αυγα, 
  • 1 γιαουρτι, 
  • 1 φλυτζ ζαχαρη, 
  • ξυσμα πορτοκαλιου



Ανακατευουμε καλα το βουτυρο με τη ζαχαρη και προσθετουμε και τα αλλα υλικα. Σε βουτυρωμενη φορμα ψηνουμε στους 150 για 45 λεπτα περιπου εως να ροδισει. Αν θελουμε πασπαλιζουμε και με ζαχαρη αχνη (χ.γλ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου