Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

κριτσινια λεπτα

  • Η συνταγη απο την Αννα Ρουμ

  •  1 ποτηρι γαλα,
  • 1ποτηρι σπορελαιο,
  • 2αυγα,
  • 1κουτ γλυκου αλατι 
  • 1κουτ γλυκου ζαχαρη,
  • 1κουτ γλυκου μαγια,
  • 2εως3 κουτ γλυκου μπεικιν και αλευρι οσο φαει ωστε να μη γινει πολυ σφτιχτη η ζυμη και τυρι. 

 τα βαζουμε με τη σειρα που τα εγραψα και τα ανακατευουμε με το χερι.παιρνω στο χερι μου μικρα μπαλακια
...κανω κανονικα το ζυμαρι και σε μια κουπα τριβω τυρι αρκετο κεφαλοτυρι και γκουντα,τα ζυμωνω ολα μαζι.πανω σε λαδοκολλα θα τα βαλουμε τα οποια τα κανουμε ψιλα σαν τα κριτσινια λεπτα χωρις σουσαμι.αχ ειναι πολυ ωραια....

1 σχόλιο:

  1. οντως ειναι πολυ ωραια!!!τα εφτιαξα για την μικρη μου και ολο καποιο τσιμπαω κι εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή