Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΥΡΟΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ

ΤΥΡΟΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ απο την Μαρικα Λ.

ΥΛΙΚΑ
  • 300γρ. τυρι τριμμενο(γραβιερα κεφαλοτυρι)χ.γ.
  • 300γρ. αλευρι Σαρ C
  • 100γρ.βουτυρο
  • 1/2 κουτακιπεριπου
  • ανθρακουχο νερο η σοδα
  • ριγανη ,κοκκινο πιπερι, κυμινο χ.γ.

Ανακατευουμε τα τυρια με το βουτυρο και το αλευρι και μετα σιγα σιγα προσθετουμε τη σοδα ζυμωνοντας ωστε να πετυχουμε μια μαλακη ζυμη .Την χωριζουμε σε τρια μπαλακια. Σε καθε μπαλακι βαζουμε και ενα μυρωδικο . Τα πλαθουμε σε φρατζολακια τα τυλιγουμε σε μεμβρανη και τα βαζουμε για λιγο στην καταψυξη να σφιξουν για να μπορεσουμε να τα κοψουμε σε φετες.Στρωνουμε σε ενα ταψι λαδοκολλα βαζουμε τις φετεςκαι ψηνουμε στους 160 μεχρι να ροδισουν.Περιπου 20 λεπτα.

Ιδανικο σνακ για μπυρα η κρασι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου