Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ρεβανι

Απο την Βικυ Λ.

  • 1 φλ. αλεύρι χ.γ
  • 3 κ.γλ. baking powder x.γ
  • 1 φλ. σιμιγδάλι (εβαλα σιμιγδαλι απο κεχρι)
  • 1/2 φλ. βούτυρο
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 3 αυγά χωρισμένα
  • ξύσμα λεμονιού
  • 1 φλ. γάλα
  • 1/2 φλ. αμύγδαλα

ΣΙΡΟΠΙ:
1,5 φλ. νερό
1,5 φλ. ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού
Πριν από 11 λεπτά · Μου αρέσει!
Vicky Lio Πως το κάνουμε:
Αναμιγνύω το αλεύρι, το σιμιγδάλι και το baking powder.
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτω τους κρόκους και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι το μίγμα να γίνει αφράτο. Προσθέτω το ξύσμα και το αλέυρι εναλλάξ με το γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου