Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Κοτοπιτα...

 πρωτοπηρα το μειγμα για φυλλο χωρις γλουτενη του καπλανιδη και ηθελα να φτιαξω κατι να το δοκιμασω, κατι που και αποτυχια να εβγαινε τουλαχιστον να ταιριαζε στην γευση μου και να μην παει χαμενο... ειχα και περισσευουμενο κοτοπουλο βραστο... ειπα να επιχειρησω μια κοτοπιτα....
Υλικα
αλευρι χ.γλ. (μειγμα για φυλλο) - ζαχαρη - αλατι (οπως στην αντιστοιχη συνταγη εδω) μονο που εβαλα λιγο παραπανω αλευρι. ζυμωσα για αρκετη ωρα και το φυλλο βγηκε πολυ ελαστικο , διχως να σπαει και ξεκολουσε με την πρωτη.
Για την γεμιση εβαλα κοτοπουλο ψιλοκομμενο, φετα, τυρι τριμμενο πιπερι και μαιντανο.
3 φυλλο κατω στρωση - γεμιση - 3 φυλλα πανω στρωση. το αλλειψα με μειγμα απο κροκο αυγου και βουτηρο και την εψησα για μια ωρα στους 180.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου