Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Κεικ χ.γλ.


ΚΕΙΚ απο την Αθηνα Κ.

 ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο αλεύρι Glutafin
1 φακελάκι bakin-powder
1 βιτάμ
1 ποτήρι γάλα ανάμεικτο με χυμό πορτοκαλιού
2 ποτήρια ζάχαρη ( όχι γεμάτα )
3 αυγά
Ξύσμα πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βιτάμ ,αφού το έχουμε λιώσει , και στη συνέχεια σταδιακά ρίχνουμε ,ζάχαρη ,αυγά, γάλα, ξύσμα, μπεκιν και το αλεύρι .
Μόλις χτυπήσουμε καλά το μείγμα , ξεχωρίζουμε λίγο και το ανακατεύουμε με μερικές κουταλιές κακάο .
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε στην αρχή το μισό μείγμα ,  μετά το μείγμα με το κακάο και στο τέλος το υπόλοιπο
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 45 περίπου λεπτά   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου