Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

κιμαδοπιτακια


Απο την Ζετα Π.
Καβουρδιζουμε τον κιμά με ένα κρεμμύδι. Αλατι πιπέρι και κιμινο. Μεχρι να ψηθει. Σε ένα μικρο κατσαρολακι κάνουμε λίγη μπεσαμελ. Μόλις πιει τα ζούμακια του ο κιμασ ρίχνουμε την μπεσαμελ αφού το έχουμε κατεβάσει απο την φωτιά. Στην συνέχεια ανοίγουμε το φοβερό φυλο με σοδα με αλευρι απο τους μύλους καπλανιδη και τυλιγουμε ανάλογα. Τηγανιζουμε σε ζεστό λάδι :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου