Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

μπακλαβας με φυλλο καπλανιδη

Η συνταγη απο την Μαρια Κ.

μπακλαβας με φυλλο καπλανιδη
  • ενα κιλο αλευρι για φυλλο πιτας,
  • λιγο αλατι και ζαχαρη.
  • δυο ποτηρια χλιαρο νερο,
  • λιγο ελαιολαδο,
  •  μιση κουταλια μπεικιν παουντερ.
για τη γεμιση
καρυδια κ λιγα αμυγδαλα,
 ζαχαρη ,
κανελλα,
 γαρυφαλλο,

και ενα σιροπι στο τελος
 ζαχαρη ,νερο ,
μια φλουδα απο λεμονι και ενα κομματι κανελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου