ΚΟΤΟΠΙΤΑ απο τον Αλεξανδρο Ντ.
Για ταψί Νο 28
ΥΛΙΚΑ
- 1 στηθος κοτοπουλο χωρις πετσα
- 1 κρεμμυδι
- Αλατι, πιπερι
- 1 αυγο
- 1 φλ.κ.. γαλα
- 1 φλ. κ.. λαδι
- 200 γρ. ζουμι από το βρασμενο κοτοπουλο
- 1.φλ. κ. αβραστο ρυζι
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βραζουμε για 10 λεπτα το στηθος μαζι με το κρεμμυδι και το αλατι .
-ξεψαχνιζουμε το κοτοπουλο και θρυμματιζουμε το κρεμμυδι .
Σε ένα μπωλ τοποθετουμε το κοτοπουλο μαζι με το κρεμμυδι,καθως και το αυγο που προηγουμενως θα το εχουμε χτυπησει με το γαλα
Επειτα προσθετουμε ρυζι, ελαιολαδο, ζουμο κοτοπουλου . και. Κεφαλογραβιερα.
Τέλος κανουμε το φυλλο που μας αρεσει να χρησιμοποιουμε στις πιτες.
Για ταψί Νο 28
ΥΛΙΚΑ
- 1 στηθος κοτοπουλο χωρις πετσα
- 1 κρεμμυδι
- Αλατι, πιπερι
- 1 αυγο
- 1 φλ.κ.. γαλα
- 1 φλ. κ.. λαδι
- 200 γρ. ζουμι από το βρασμενο κοτοπουλο
- 1.φλ. κ. αβραστο ρυζι
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βραζουμε για 10 λεπτα το στηθος μαζι με το κρεμμυδι και το αλατι .
-ξεψαχνιζουμε το κοτοπουλο και θρυμματιζουμε το κρεμμυδι .
Σε ένα μπωλ τοποθετουμε το κοτοπουλο μαζι με το κρεμμυδι,καθως και το αυγο που προηγουμενως θα το εχουμε χτυπησει με το γαλα
Επειτα προσθετουμε ρυζι, ελαιολαδο, ζουμο κοτοπουλου . και. Κεφαλογραβιερα.
Τέλος κανουμε το φυλλο που μας αρεσει να χρησιμοποιουμε στις πιτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου