- ΥΛΙΚΑ: 100γρ. βούτυρο
100γρ. ζάχαρη
100γρ. χυμό πορτοκαλιού
150γρ. αλεύρι(φαρίνα Αγ.Γεωργίου)
2 κουτ. γλ. κακάο (ΙΟΝ)
1 κουτ.γλ. μπέικιν
1/2 κουτ.γλ. σόδα
100γρ. κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει κ ρ'ιχνουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα κ ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού, στη συνέχεια ρ'ιχνουμε λίγο λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι που έχει μέσα το κακάο, το μπέικιν κ τη σόδα. Θα γίνει ένα μείγμα κ μέσα σε αυτό θα ρίξουμε την κουβερτούρα. Θα απλώσουμε λαδόκολλα στο ταψί και με ένα κουταλάκι θα εναποθέτουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού, στο ταψί, με κάποια απόσταση μεταξύ τους.
Ψήσιμο στους 165-170c στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Υ.Γ. 'Ο,τι θέλετε μη διστάσετε να ρωτήσετε.
Ενα μπλογκ που μεταφερει και καταγραφει αποκλειστικα και μονο συνταγες χωρις γλουτενη. -Στέφη Αρέλη
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012
Cookies
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Kαταπληκτικα!!!!το μπλογκ σου με εχει δωσει!!!φτιαχνω επιτελους πολλα πραγματακια στην κορη μου που εχει αλλεργια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή