σοκολατακια με τους ξηρους καρπους!
καβουρντιζεις αμυγδαλα, φουντουκια, καρυδι
λιωνεις την κουβερτουρα (χωρις γλουτενη π.χ. νεστλε) σε μπεν μαρι προσθετεις 1-2 κουταλιες ζαχαρη αχνη (hai χωρις γλουτενη) κ 1-2 κουταλιες ελαιολαδο ,στη συνεχεια βαζεις τους ξηρους καρπους μεσα στο παραπανω μιγμα κ τοποθετεις μικρες κουταλιτσες απο αυτο σε μια λαδοκολα!τα αφηνεις λιγο κ στη συνεχεια τα βαζεις στο ψυγειο για να "σφιξουν" λιγο.καιιιιιιιιιιι ετοιμα τα σοκολατακια!
Τους ξυρούς καρπούς μπορεί να τους αντικαταστήσει κανείς και με Cornflakes χ.γλ. και σταφίδες. Γινονται τραγανές και συγχρώνος "υγεινές" μπουκίτσες
ΑπάντησηΔιαγραφή