Η συνταγη ειναι απο την Ελενη Πολ.
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού baking
3/4 φλυτζ. ελαιόλαδο
2 αυγά
1,5 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει (το έχω κάνει και με απλό)
1 φλυτζάνι τριμ. καρύδια
1/2 κουτ.γλυκού αλάτι
5-6 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
λίγη βανίλια ή ξύσμα εσπεριδοειδών.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (ακόμη και με το χέρι) , τοποθετούμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 55-60' (ανάλογα με το φούρνο). Όταν κρυώσει , το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού baking
3/4 φλυτζ. ελαιόλαδο
2 αυγά
1,5 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει (το έχω κάνει και με απλό)
1 φλυτζάνι τριμ. καρύδια
1/2 κουτ.γλυκού αλάτι
5-6 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
λίγη βανίλια ή ξύσμα εσπεριδοειδών.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (ακόμη και με το χέρι) , τοποθετούμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 55-60' (ανάλογα με το φούρνο). Όταν κρυώσει , το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου