Οι τουρτες εσωτερικα ειναι φτιαγμενες ως εξης:
Το παντεσπανι ειναι Schär
Choco Cake Mix
και η γεμιση της ειναι η βελγικη Ganache:
παντα ιδια ποσοτητα κρεμα γαλακτος και κουβερτουρας με τουλαχιστον 53% κακαο.
Ζεσταινουμε την κρεμα γαλακτος μεχρι να αρχιζει να βραζει.
την περιχυνουμε στην κουβερτουρα, την οποια την εχουμε κοψει σε μικρα κομματια και ανακατευουμε μεχρι να γινει το
μιγμα ομοιομορφο. Προσοχη! δεν πρεπει να ανακατευσουμε πολυ γιατι θα αρχισουν να ξεχωριζουν παλι τα υλικα.
αφηνουμε το μιγμα να κρυωσει μεχρι να σφιξει. Μετα μπορουμε να την απλωσουμε αναμεσα στο παντεσπανι η και επανω.
Η διακοσμηση εγινε με Roll Fondant και με χρωματα χ.γ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου