- 250-280γρ. αλεύρι (φαρίνα Αγ. Γεωργίου)
- 170γρ. γάλα
- 15γρ. βούτυρο
- 1/2 κ.σ.γιαούρτι
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.γλ.ξίδι
- 1 πρέζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μπολ,εκτος από το αλεύρι. Λίγο λίγο προσθέτουμε το αλεύρι κ ανακατεύουμε με κουτάλι ή με το χέρι μέχρι να έχουμε μία ζύμη απαλή ελαστική κ εύπλαστη. Λαδώνουμε μία λαδόκολλα κ απλώνουμε τη ζύμη με τα δάχτυλα ή με τον πλάστη. Με κουτάλι απλώνουμε την κέτσαπ ή σάλτσα της αρεσκείας σας (κρύα) κ ρίχνουμε λίγη ρίγανη. Βάζουμε λίγα τρίμματα φέτας κ απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια φέτες νουνού γκούντα σε κομματάκια. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί (της αρεσκείας μας )κ από πάνω αν θέλουμε βάζουμε ζαμπόν, μπέικον, λουκάνικο ή ότι τραβάει η όρεξη σας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170c στον αέρα.
Το ταψί να είναι γύρω στα 34-36εκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου