Υλικα:
Σε μία λεκάνη ανακατέυουμε όλα τα υλικα μαζί μεχρι να γίνει το μείγμα ομοιομορφο.
Το βασουμε σε φορμα σιλικόνης και στρώνουμε πολυ καλά την επιφάνεια. Βαζουμε για 2-3 ωρες στην καταψυξη. Μετα τον βγαζουμε απο την φορμα και τον τοποθετουμε σε πιατελα. Αν θελουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια με καρυδια ψιλοκομμένα. Κόβουμε σε φετες και σερβίρουμε.
- 1/2 κουτι μικρο Νουτελα
- 1/2 κουτι κακάο ΙΟΝ
- 1 βιταμ μικρό
- 1 γαλα ζαχαρούχο Νουνου
- ... καρύδια χγ χοντροκομένα
- σταφίδες χωρίς γλουτενη
- ξερά συκα ψιλοκομμένα χωρις γλουτενη
- 1 πακετο χοντροκομμένα μπισκότα χωρίς γλουτενη (εβαλα gullon)
- 2 ποτηρακια μικρα Σαμιωτικο μοσχατο γλυκο κρασί χ.γ.
- κανέλα χ.γ.
Σε μία λεκάνη ανακατέυουμε όλα τα υλικα μαζί μεχρι να γίνει το μείγμα ομοιομορφο.
Το βασουμε σε φορμα σιλικόνης και στρώνουμε πολυ καλά την επιφάνεια. Βαζουμε για 2-3 ωρες στην καταψυξη. Μετα τον βγαζουμε απο την φορμα και τον τοποθετουμε σε πιατελα. Αν θελουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια με καρυδια ψιλοκομμένα. Κόβουμε σε φετες και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου